Справжня людина, справжній педагог: Як скромна, літня жінка вразила батьків своїх першачків

Вчителька відмовилася від зібраних батьківським комітетом грошей, наголосивши, що вона людина віруюча, і що на її руках немає слідів від кайданів, а отже вона ходить в школу без примусу.

Ілюстрація:suzirya.at.ua

Користувачів соціальних мереж зворушила історія українського блогера Павла Белянського про шкільну вчительку його доньки-першокласниці. На своїй сторінці в Facebook він написав, що вчителька відмовилася від зібраних батьківським комітетом грошей, передають Патріоти України.

"У день вчителя наша викладачка початкових класів, жінка років п'ятдесяти, урочиста у святковій мереживній блузці, спокійним і рівним голосом відмовилася від будь-яких подарунків, і тим більше від конверта з грошима. Тим же рівним голосом вчителька сказала присоромленим батькам, що вона людина віруюча, і що на її руках немає слідів від кайданів, а отже вона ходить в школу без примусу.

Ще сказала, що дякувати їй поки нема за що, тільки місяць пройшов, про результати говорити рано. Тут же дістала телефон, відкрила перше повідомлення і зі збентеженою посмішкою прочитала його. У повідомленні якийсь дорослий дядько дякував їй, своїй першій вчительці, що допомогла стати справжньою людиною. Вона помовчала. Додала тихо, що в країні війна. Знову помовчала.

Сказала – а якщо хочете допомогти, купіть всьому класу квитки в театр, я підкажу, які вистави там зараз підійдуть. Подякувала і пішла в клас. Через хвилину стало чути, як у класі дитячі голоси заспівали гімн України", - написав Белянський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...