"Справжній кілер ніколи документів з собою не бере. Вороненкова убив випадковий хлопчик" - генерал Піддубний

Екс-начальник Головного управління МВС Києва вважає, що розкрити вбивство колишнього депутата Держдуми - справа техніки, однак правоохоронна система України практично не працює.

Микола Піддубний. Фото:gordonua.com

Ніколи раніше в Києві не було такого, щоб кілера поранили прямо на місці злочину. Про це заявив виданню Гордон колишній начальник Головного управління МВС Києва, генерал-лейтенант міліції Микола Піддубний, передають Патріоти України.

генерал прокоментував вбивство колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

"У мене немає пояснень того, що сталося. Я буквально не розумію, що в країні коїться з реформами, люстрацією,"очищенням системи". Безумовно, і раніше були гучні замовні вбивства. Правда, ще жодного разу в моїй практиці не було, щоб кілера поранили прямо на місці злочину. У Києві такого точно ніколи не було. Про що це говорить? Вороненкова убив не професійний кілер, а випадковий хлопчик, який вирішив підзаробити. Справжній кілер ніколи документів з собою не бере", - зазначив Піддубний.

Він не виключає, що Вороненкова могли вбити як свідка у справі втікача, екс-президента України Віктора Януковича.

"Більше схиляюся до версії, що Вороненкова прибрали саме як свідка у справі Януковича. Я розумію, що він уже дав якісь свідчення, але ж важливо було те, що він хотів озвучити безпосередньо на суді", - підкреслив Піддубний.

На його думку, розкрити вбивство Вороненкова нескладно.

"Чи вірю я в розкриття вбивства? А що його розкривати: центр Києва, купа відеокамер, відкритий майданчик! У випадку з вбивством журналіста Павла Шеремета складніше, там підірвали машину, зате розкрити вбивство Вороненкова - справа техніки.

Але у нас ніхто толком не працює, немає фахівців з досвідом, немає професіоналів ні в МВС, ні в інших структурах. Так що в умовах війни у нас буде ще багато гучних замовних вбивств, на жаль", - резюмував Піддубний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Враження на все життя": Скандальна російська блогерка відсвяткувала день народження на Донбасі (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:14

Відома російська телеведуча та блогерка Настя Івлєєва, яка підтримує розпочату Росією криваву війну, порушила мовчання. Путіністка вперше за тривалий час дала інтерв'ю, де розповіла, як "відсвяткувала" своє 33-річчя, передають Патріоти України. Настя І...

Залишили без інтернету та зв’язку: Фахівці ГУР Міноборони здійснюють масштабну кібератаку на Татарстан, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:44

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 3 травня, здійснюють масштабну кібератаку на інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв’язку в Татарстані. Про це NV повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України...