Хіти тижня. Як "замовляли" Аркадія Бабченка: СБУ оприлюднила переговори кілера з посередником (відео)

Для організації вбивства російські спецслужби завербували громадянина України Г. Той, у свою чергу, доручив виконання злочину своєму знайомому, який брав участь в антитерористичній операції на сході України.

Грицак, Бабченко та Луценко під час брифінгу. Фото: УНН.

Організатор замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка планував усунути 30 осіб на території України, заявляє глава Служби безпеки України Василь Грицак. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Організатор цього злочину говорив про необхідність усунення - вдумайтеся в цифру - 30 осіб на території України; Нам відомі деякі прізвища потенційних жертв, але я не буду їх називати", - повідомив Грицак на прес-конференції в середу.

Раніше в середу російський журналіст Аркадій Бабченко, про загибель якого від кульових поранень оголосили напередодні, заявив, що був притягнутий до спецоперації по запобіганню терактів на території України за місяць до його уявного вбивства.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...