Хіти тижня. Після проколу СБУ шифруватись далі сенсу немає: "Кілер" Бабченка показав себе і прокоментував спецоперацію

За словами Олексія Цимбалюка, після оприлюднення запису отримання ним авансу за вбивство, без зміни його голосу, шифруватися він не бачить сенсу.

Олексій Цимбалюк. Фото: соцмережі.

Виконавцем «вбивства» російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка був Олексій Цимбалюк. Про це повідомив сам Цимбалюк на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами «кілера», після оприлюднення запису отримання ним авансу за вбивство, без зміни його голосу, шифруватися він не бачить сенсу. Також Цимбалюк підкреслив відмінну роботу Служби безпеки України.

«Прекрасно, що в службі працюють талановиті молоді опера, до яких спокійно йдеш з інформацією про замовлення на вбивство. Звертаєшся і не боїшся, що тебе зіллють тим же замовникам за долари. Чесно, не знаю, як складеться моя доля далі, трохи на нервах. Але точно знаю, що оперативник, який всю цю справу тягнув на собі, слідчий у справі - люди честі», - написав він.


Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...