Справжній "ляльковод" у родині: "На месте спецслужб я бы не до Нади присмотрелся, я бы на Верочку обратил внимание", - блогер

Павло Правий вважає, що якщо проаналізувати все те, що Савченко розповіла після приїзду з "ДНР" до Києва, то стає зрозуміло, що ніяка вона не шпигунка, а "феєрична ідіотка".

Віра Савченко. Фото:rodina.news

Відомий український блогер Павло Правий заявив, що питання нардепа Надії Савченко нарешті закрите. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, багатьох довго терзали сумніви: чи Надія Савченко ідіотка чи завербована? Тепер сумнівів немає. Надія Савченко розповіла, що отримала дозвіл в Москві на поїздку в Донецьк. Савченко чітко показала, що Захарченко і його братва - ніхто. Ними керують з Москви, тільки Москва дає дозвіл на відвідування "ЛНР" і гарантує безпеку, без дозволу Москви ніхто нікуди не йде і не їде.

"Даже не сомневаюсь, что мужики в пятнистых штанах и в масках – не люди Захарченко – это эфэсбэшники. Соответственно, имеем дополнительный аргумент в пользу доказательств, кто там на самом деле руководит. По логике, Савченко должна была рассказывать, как ценой невероятных усилий она договорилась с Захарченко, поехала, рискуя жизнью в неизвестность", - написав блогер.

За його словами, якщо проаналізувати все те, що Савченко розповіла після приїзду до Києва, то стає зрозуміло, що ніяка вона не шпигунка.

"Она – фееерическая идиотка. Я бы не до Нади присмотрелся, я бы на Верочку обратил внимание. Вот она – полностью подходит на роль агента. Надя, очевидно, находится под ее полным влиянием. Что-то мне подсказывает, что скоро Надю пристрелят неизвестные и не только потому, что Кремлю нужна провокация.

Идиотов никто не любит и их нельзя долго контролировать, а вот о судьбе Верочки – здесь у меня уверенности значительно меньше", - резюмував Павло Правий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...