Спроба нагадати про себе: Військовий експерт пояснив, навіщо Турчинов заговорив про закінчення АТО

Олег Жданов зазначив, що, якщо завершити АТО, то залишається два виходи.

Олександр Турчинов. Фото:Укрінформ

Секретар РНБО України Олександр Турчинов зробив гучну заяву про необхідність закінчення АТО і переходу до нового етапу захисту від агресії РФ, оскільки подібними заявами він хоче зняти з себе печать політика, який здав Крим. Про це написав військовий експерт Олег Жданов у своїй колонці для Апострофа, передають Патріоти України.

Також, вважає експерт, Турчинов робить подібні заяви, щоб не канути в Лету, як його однопартієць і колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Жданов зазначив, що, якщо завершити АТО, то залишається два виходи: здатися, визнавши особливий статус ОРДЛО, і надати амністію бойовикам або оголосити війну Росії. Обидва варіанти, підкреслив експерт, суспільство не прийме.

"Тому я вважаю, що це чисто популістська заява, метою якого є спроба нагадати про себе", - додав Жданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу... Ювілярка і її найближчі родичі... Олександр Горобець, письменник.