"США на полгода продлили приостановку санкций в отношении белорусских предприятий. Запад очень деликатно показывает Лукашенке, куда и как нужно идти", - Олег Пономар

Президент Білорусі, на відміну від російського, виявився набагато більш поступливим та мудрішим.

Лукашенку натякнули, куди йому рухатися. Фото: УНІАН.

"Доброе утро, друзья. Среда на календаре. Учитывая то, что вчера мы с вами активно общались, особых новостей нет. Разве что эта - из нашей корзины "Беларусь", - написав політолог Олег Пономар на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

США на полгода продлили приостановку санкций в отношении белорусских предприятий. Запад очень деликатно показывает Лукашенке куда и как нужно идти. Не спеша.

И бонус-юмор-новость: 40-й подряд матч Лиги чемпионов, в котором пропустил вратарь ЦСКА Игорь Акинфеев. Молодец! Стабильность - признак класса.

Ну и в конце про то, что французы сказали вчера перед встречей Нормандской четверки. Как всегда - вырванный из контекста, перекрученный полуфейк, измученный переводчиком. Уже даже не смешно.
Ну, а мы продолжаем помогать нашей Армии и держать голову холодной. Смачноі кави всім та чудового дня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін планує нове вторгнення, але дещо стане на заваді: Нове пророцтво оракула Анатолія про війну (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:27

Оприлюднене нове пророцтво оракула Анатолія про подальші дії російських загарбників у війні з Україною. Згідно з ним, Росія планує повторне масштабне вторгнення у центрально-східні регіони - Харківську, Київську та Сумську області. Про це йдеться у від...

"Екіпаж заслуговує на високу державну нагороду": Як БМП М2 Bradley майстерно знищує танк росіян (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:15

В мережі з'явилося відео, як українська БМП М2 Bradley знищує новітній російський танк Т-80БВМ з ближньої дистанції у нічному бою. Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Екіпаж БМП 47-ї механізованої бригади з...