США вдарили по боярах Путіна. Якщо ж бояри це зрозуміють, об’єднаються і скинуть його, це буде правильний крок, - політолог

Однак, на думку фахівця, зараз люди з оточення президента РФ схожі не на всесильних олігархів, а переляканих дітей, які бігають, намагаючись вирішити свої проблеми, але ні на що не впливають.

Путін. Ілюстрація:уніанПутін радіє з кремлівських чорних списків, оприлюднених США, адже вони стосуються всіх, крім нього. І йому на фігурантів списків наплювати. Свято для олігархів, коли вони тратили мільярди в Монако, закінчилося, і вони будуть змушені йти до Путіна. Таку думку сайту 24 висловив директор аналітичного центру "Політика" Микола Давидюк, інформують Патріоти України.

За словами політолога, чиновники і олігархи, які потрапили в списки, або потрапляють під санкції, або підуть до Путіна і працюватимуть з ним. Як вважає Давидюк, кремлівські списки – пониження в класі путінських олігархів на глобальному рівні. Ці олігархи стануть "національними бізнесменами" і потраплять під вплив Путіна. В них немає поля для маневру: треба повертати гроші в Росію, де Путін їх ділитиме.

"США вдарили по боярах Путіна. Якщо ж бояри це зрозуміють, об’єднаються і скинуть Путіна, це буде правильний крок. Але зараз вони схожі не на всесильних олігархів, а переляканих дітей, які бігають, намагаючись вирішити свої проблеми, але ні на що не впливають," – зазначає експерт.

При цьому, на думку Миколи Давидюка, Путін заради захисту свого оточення не піде на такі кроки, як ескалація на Донбасі.

"Ескалація військового конфлікту на Донбасі можлива перед президентськими виборами в Росії. Не просто так США надають Україні летальну зброю. У Вашингтоні знають, що перед такими важливими заходами Путін любить штучно піднімати градус напруження на Донбасі.

Але навряд чи це буде пов’язано з чорними списками. Путін не стане таким чином захищати олігархів. Відповідь може бути іншою. Наприклад, вдарити по американському бізнесу", – зауважив Микола Давидюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...