Стало відомо, коли росіяни почали готуватися до великої війни з Заходом, - The Wall Street Journal

Розмови про нову холодну війну в РФ вийшли з-під контролю

Фото: www.dudeway.ru

У Росії з 2014 року готуються до великої війни з Заходом, про що свідчить все зростаючий після анексії Криму попит на бомбосховища і бункери. Про це написав журналіст Томас Гроув в своїй статті для The Wall Street Journal, повідомляють Патріоти України з посиланням на переклад статті від ONLINE.UA.

У Росії розмови про нову холодну війну вийшли з-під контролю. Ігор Зуєв, чий ЗАТ "Проектбуд" будує бомбосховища для державних компаній і приватних осіб, сказав, що у його компанії за минулий рік відзначається потрійний приріст в попиті на об'єкти, які, за його словами, гарантують захист від ядерних бомб і військового вторгнення, зазначає видання.

"Коли ситуація почала загострюватися, особливо після подій в Криму, через кілька місяців люди зійшли з розуму, попит був божевільний, - сказав Зуєв, маючи на увазі анексію Москвою українського півострова в 2014 році. - З тих пір попит продовжує рости". Зуєв каже, що ціна на скромно обладнаний бункер починається приблизно від 15 мільйонів рублів (майже $ 24000) і дозволяє сім'ї з чотирьох осіб комфортно ховатися протягом восьми годин.

Але це, звичайно ж, не межа. "Проектбуд" пропонує додаткове обладнання, таке як системи вентиляції, які фільтрують радіоактивні відходи, супутникові системи і системи відеоспостереження, які дозволяють тим, хто знаходиться під землею бути в курсі того, що відбувається зовні. "Люди дійсно хочуть повного захисту - від природних катаклізмів і до військових операцій", - сказав Зуєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія припинила використовувати Кримський міст для забезпечення військ, - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 21:43

Росія почала використовувати сухопутні маршрути в окупованому Криму для забезпечення своїх військ в Україні після неодноразових українських атак на Керченський міст. Про це повідомляють аналітики The Independent і Molfar, передають Патріоти України. Ан...

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...