"Стандартная путинская тактика - "это не мы": Зачем Кремль выпустил против демонстрантов ряженых "казаков"?" - Ейдман

На думку соціолога, влада РФ хоче видати протести, що відбуваються проти інавгурації Путіна, за зіткнення козаків і лібералів.

Під час затримань на Пушкінській площі, Москва, 5 травня 2018 року. Фото:Радіо Свобода

Президент Росії Володимир Путін застосував свою стандартну тактику, використавши для протистояння протестувальникам у Москві нібито не пов'язаних із владою ряджених "козаків". Таку думку російський соціолог і політолог Ігор Ейдман висловив у Facebook, передають Патріоти України.

"Знаете почему вчера Кремль выпустил против демонстрантов ряженых "казаков"? Как обычно, для разводки западных лохов. Стандартная путинская тактика: «это не мы». «Не мы избиваем протестующих. Просто в стране внутреннее столкновение казаков и либералов. А мы только разнимаем противостоящие стороны, ну иногда приходится кому-то всыпать».

Бренд «казаки» на Западе хорошо известен. Никто не будет выяснять, не скрываются ли за ним наемные путинские бандиты. Опять схавают это пойло, как проглотили ложь про "гражданскую войну на востоке Украины", – зазначив соціолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...