Старожилів української політики чекають важкі часи: Савченко предложат стать лидером воинствующих патриотов, - Фесенко

Робота в парламенті може стати для Савченко набагато більшим випробуванням, ніж судова епопея в Росії.

Надія Савченко та Юлія Тимошенко. Фото: Обозреватель.

Народному депутату від "Батьківщини" Надії Савченко незабаром можуть надійти пропозиції про співпрацю від радикальних політиків. Таку думку висловив в інтерв'ю виданню ГОРДОН політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, передають Патріоти України.

"Ей могут поступить предложения – от разных людей и разных партий – стать лидером воинствующих патриотов. Однако ее вчерашняя фраза о Минских соглашениях может сломать эту линию. Воинствующие патриоты есть и в ее родной фракции "Батьківщина", будет несовпадение политических позиций", – сказав Фесенко.

Він нагадав, що лідер фракції Юлія Тимошенко негативно висловлювалася про мінський процес. У відносинах Тимошенко і Савченко взагалі виникне чимало складнощів, оскільки остання не захоче залишатися рядовим політиком, заявив політолог. "Пока не удалось еще Юлии Владимировне найти тональность, нужную для приемлемых отношений с Надеждой. Не возникло между ними понимания и того, что людей объединяет. Тимошенко – опытный политик, она попытается найти общий язык с Савченко. Если не удастся, это станет серьезной проблемой", – вважає Фесенко.

Робота в парламенті стане для Савченко набагато більшим випробуванням, ніж судова епопея в Росії, припустив експерт. На його думку, жорсткий, прямолінійний характер Надії стане причиною конфліктів. "Миф о Савченко, ее восприятие как символа украинского героизма может поколебаться. Мы ее увидим как политика, ее могут втягивать в партийные конфликты, в разные интриги. Она будет говорить, что думает, а это очень многим не понравится. Причем даже в ее фракции и даже телезрителям, обычным гражданам", – спрогнозував Фесенко. Він вважає, що найкращою позицією для збереження репутації Савченко, яка склалася за час перебування в РФ, став би відхід від рутинної політичної боротьби і більшу увагу тому, що відбувається на фронті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...