"Старший брат наблюдает": Літаки-розвідники НАТО спостерігають за Калінінградським лепрозорієм - Злий одесит

Не дивлячись на оптимізм в ватному середовищі, в зв'язку з обранням Трампа, НАТО і Армія США градус настороженості по відношенню до Росії не зменшують.

Американський винищувач. Ілюстрація:www.flickr.com"Пока у нас тут очередные избирательные баталии, самолёты НАТО проводят планомерную, без лишнего пафоса и помпы, разведку границ потенциального противника. В данном случае речь идёт о вояже двух бортов альянса у самых границ Калининградской области." Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

Так, самолет-разведчик Boeing RC-135W Армии США и Gulfstream 4 ВВС Швеции повели практически одновременный облёт у границ Калининградской области. И если первый прошёлся вдоль всей границы с оккупированной областью, то шведы сосредоточились на морских рубежах.

Стоит отметить, что не смотря на оптимизм в ватной среде, в связи с избранием Трампа, НАТО и Армия США градус настороженности по отношению к России не уменьшают и как показывает время, продолжают отслеживать ситуацию на границе с высокодуховным лепрозорием.

Причём, учитывая оборудование на борту данных самолетов, разведка балы поведена вглубь области на десяти километров и даже более того. Старший брат наблюдает!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...