Стаття за зраду цілком вірогідна: «Эти «паспорта» - та еще лотерея. Вход - рубль, а вот … выход», - донецький блогер про сумне майбутнє «щасливих» громадян «ЛДНР»

Ніхто ні в Україні, ні на окупованих територіях не може спрогнозувати достеменно, чим обернеться добровільно-примусове прийняття громадянства терористичних республік

Паспорти "ДНР". Фото google.com

Блогер Максим Журналов у виданні «Острів» розповів про "страждання" громадян, що отримали паспорти "ЛНР" і "ДНР". Патріоти України наводять текст мовою оригіналу.

Читаю новости и вспоминаю старый анекдот о человеке, купившем пару дюжин воздушных шариков. Он принес их обратно в магазин, заявив, что ему продали бракованный товар. На вопрос о том, что же в них не так, он ответил, что они бракованные потому, что не радуют.

Похоже, что так получается и с паспортами новоявленных "республик".

Вроде бы и бумага годная, и обложки неплохие, только вот сам факт обладания такой книжицей, кроме отъявленных функционеров, сидящих на финансовых потоках, не радует.

Визы получить нельзя, даже в Россию, куда так стремятся «республиканцы», въехать с таким документом очень сложно, в российских банках его не принимают, требуя старый-добрый украинский паспорт. Из международного сообщества его принимает разве что Абхазия, и скажите теперь, из-за чего нужно было устраивать весь этот сыр-бор. Ездить в Абхазию, видно, это мечта всей жизни «строителей недогосударства».

И, кроме того, человек должен понимать, что получая такую книжицу, он по сути становится пособником террористов, да и выезжать с той территории ему, пожалуй, можно будет только для того, чтобы понести заслуженное наказание за предательство своей Родины.

Так что эти «паспорта» - та еще лотерея. Вход - рубль, а вот во что обойдется вам выход, можете предположить сами. И подумать, а стоит ли начинать.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

субота, 4 травень 2024, 16:29

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України. Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресор...

"Радив би ФСБ звернути на неї увагу": Жорін постібався з росіянки за "публічне приниження" Abrams

субота, 4 травень 2024, 15:47

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін дотепно "постібався" з росіянки, яка влаштувала "публічне приниження" американського танка Abrams у Москві, передають Патріоти України. У своєму Telegram Жорін опублікував фрагмент відео, на як...