Статистика кермування напідпитку у Києві виявилась шокуючою (відео)

​У столиці кожен третій водій, який відвідує нічний клуб, виходить із нього нетверезим і сідає за кермо.

Про це під час марафону на "Обоз.TV" заявив представник громадської ініціативи "Пітбуль Київ" Олексій Павловський, передають Патріоти України.

"Ми почали помічати, що після 3 години ночі кожен третій водій, який приїхав у клуб на автомобілі, виходить під алкогольним впливом, сідає за кермо і їде додому", - розповідає він.

Однак активісти, за словами Павловського, тісно співпрацюють із поліцією і допомагають їй боротися з такими горе-водіями.

"За ніч із нашою допомогою по 8 протоколів виписується. Ми стоїмо під нічними клубами, спілкуємося. Якщо ми бачимо, що людина під впливом алкогольного або наркотичного впливу рухається в напрямку парковки і сідає за кермо, то ми одразу повідомляємо патрульному поліцейському, що за нашими припущеннями така людина під впливом алкоголю сіла за кермо і рухається в такому-то напрямку", - зазначив він. Павловський також додав, що часто такі припущення підтверджуються.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...