Ставлення росіян до "новопридбаного Криму" істотно змінюється, - Богуцька

Місцеву продукцію на окупованому півострові вирішили замінити російською.

"Криммолоко" окупанти вирішили закрити. Фото: so-l.ru.

Ставлення росіян до "новопридбаного Криму" істотно змінюється: влада в Кремлі нарікає на керівництво півострова, а народ незадоволений тим, як дорого обходиться "режим Аксьонова" Російському бюджету. Про це в прямому ефірі "Обозревателя" заявила кримський блогер Ліза Богуцька, передають Патріоти України.

"У Криму назрівають кардинальні зміни. Від деяких добре обізнаних російських джерел я дізналася, що в Кремлі планується створити один загальний південний федеральний округ, до якого увійдуть Краснодарський край і Крим. Поки що остаточне рішення не ухвалено, але до цього йде.

Ось дивіться - ситуація з переміщенням ринків: поголів'я свиней в Криму знищується, щоб Краснодар привіз на півострів свою свинину. Так він уже завіз своє молоко. Кримський молокозавод знищений, і його замінив монополіст з Краснодара, тобто відбувається витіснення Криму з Криму, витіснення місцевої продукції та заміщення її російською, неїстівною", - сказала Богуцька. "Економічна інвазія - це тільки проба сил. Це перший симптом майбутнього перегляду політичного статусу Криму", - підсумувала експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...