Ставлюсь к этому плохо, это же за мой счет: Невзоров прокоментував постачання Росією світла в ОРЛО

Подібна допомога спричинить витрату величезної кількості "коштів, ресурсів і можливостей" Російської Федерації, причому, її мета далеко не благородна: дозволити бандитським терористичним режимам продовжувати існувати.

Олександр Невзоров. Фото:скрін відео

Російського публіциста Олександра Невзорова "абсолютно не влаштовує" те, що Росія вирішила поставляти електроенергію в окуповані райони Луганської області України. Про це він розповів Обозревателю, інформують Патріоти України.

"До цієї історії я ставлюся погано, тому що ця допомога буде здійснюватися за мій рахунок. Мене це абсолютно не влаштовує", - заявив він.

Публіцист переконаний, що подібна допомога спричинить витрату величезної кількості "коштів, ресурсів і можливостей" Російської Федерації, причому, її мета далеко не благородна: дозволити бандитським терористичним режимам продовжувати існувати.

У цьому контексті Невзоров нагадав про те, що "при українській владі, перебуваючи під українським прапором, вони ніколи не сиділи без світла". "Усюди, де з'являється "русский мир", де з'являються кримінальники, що діють від імені "русского мира", там наступають соціальні і техногенні лиха. Те, що сталося в "Лугандонії" - це техногенне лихо, яке сталося з вини, перш за все, Росії, яка підтримує режим і терористів, і з вини самих терористів", - переконаний він.

"Чому їх витівки повинні оплачувати російські люди, мені не дуже зрозуміло", - зауважив публіцист.

За його оцінками, "сподіватися тут особливо нема на що". "Сподіватися на якесь прозріння або на якусь зміну позиції влади - нерозумно. Зрозуміло, що вони будуть ще довго грати в цю погану і дурну гру, яка їх самих підставляє і спотворює", - констатував Невзоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росії не потрібно готуватися після війни в Україні", - естонський командувач

четвер, 18 квітень 2024, 23:00

Росії не потрібно готуватися протягом трьох років після війни в Україні, і у разі нападу Естонія зможе відбити ворога. Про це сказав глава Сил оборони Естонії генерал Мартін Херем, передають Патріоти України з посиланням на видання ERR.ee. . "На даний ...

"Вчора він з "учебки", сьогодні 200-й...": Окупант розповів, чому не варто їхати до України, щоб заробити (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:52

"Свідомий" росіянин вирішив розповісти своїм співгромадянам, що не варто їхати на фронт, аби заробити грошей. Мовляв, усе може закінчитися у перший же день. Відеозвернення росіянина опублікував журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, перед...