"Стерилізація інструментів - раз на два дні": Манікюр у салоні краси зірвав сезон для спортсменки

Нестерилізовані інструменти призвели до інфікування, загноєння пальця, візитів до хірурга і подальшої втрати нігтя.

Стан нігтя після манікюру. Фото: Фейсбук

Запорізький фітнес-тренер Олена Самойлова втратила ніготь після процедури в місцевому салоні краси, повідомляють Патріоти України. Відповідний пост із фото спортсменка виклала на своїй сторінці у Facebook.

Швидше за все, манікюр зробили нестерилізованими інструментами і тому палець загнив.

"Чудовий" салон Divine, що знаходиться біля пам'ятника бичку, обрізав мені трохи з м'яском кутикулу. Через 3 дні напухла шкіра біля нігтя. Хочу зауважити, що добу після процедури я строго дотримуюся правила гігієни рук та з м'ясом/рибою не воджуся. У хід пішли народні засоби, радили різне: від розпарювання в соді з сіллю, примочок з самогоном до мазі Вишневського, а потім димексиду з антибіотиком. Нічого не допомагало, пішла я до хірурга і він мені розкрив гнійник, почистив", - пише Самойлова.

Потім ніготь таки видалили, бо запалення не припинилося. Після операції Олена не змогла тренуватися, довелося відмовитися від міжнародного турніру у Греції. "Авіаквитки неповоротні. У підсумку доларів 450 я втратила. І весь мій змагальний сезон зірвався взагалі".

"Мені стало цікаво, як же обробляють у злощасному салоні інструменти. Майстер відповіла, що замочують, а потім раз в 2 дні відправляють в сухожар. 2 дні цими інструментами з усіма клієнтами працюють тільки на замочуванні, а потім тільки нормальна стерилізація настає? Питання залишилося відкритим".

Олена зверталася до майстра, який зробив їй манікюр, аби компенсували гроші на лікування. Їй на це нічого не відповіли.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...