"Страх потерять власть": Боровой розповів, чому Путін боїться вторгнутися в Прибалтику

"Путіну, як і Сталіну, завжди було плювати на людей" - впевнений російський опозиціонер.

Костянтин Боровой. Фото:uapress.infoЛідер опозиційної російський партії "Західний вибір" Костянтин Боровой прокоментував початок масштабних військових навчань сил НАТО на території Естонії поблизу з російськими кордонами, розповівши про те, як президент Росії Володимир Путін боїться вторгнутися в Прибалтику. Про це Боровой написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Путіну, як і Сталіну, завжди було плювати на людей. Але навіть він триста разів подумає перед тим, як відправляти своїх солдатів на вірну загибель в Балтії - не через гуманізм, а через страх втратити владу", - вважає опозиціонер .

Відзначимо, що за інформацією BBC, в маневрах на території Естонії буде задіяний військовий контингент з десяти країн-членів Альянсу, в тому числі з Нідерландів, США, Великобританії та ФРН.

До операції планується також залучити авіацію - винищувачі, бомбардувальники, а також транспортні вертольоти з Польщі та США.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...