Стріляти і вбивати -- це різні речі: Майданівців розстрілювали зі зброї, яка належить "Беркуту" - військовий експерт

Не женіть бруд на "Омегу", "Альфу" та "Булат". МВС робило все, щоб хоч якось перекласти відповідальність з "Беркуту" на ці підрозділи. Дві групи криміналістів працювали і нічого не знайшли, зазначив Юрій Колесніков.

Ілюстрація:dt.ua

Одне діло стріляти, а інше - вбивати. Військовий експерт Юрій Колесніков застерігає від звинувачень на адресу спецпризначенців "Омеги", "Альфи" та "Булату". про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Посилаючись на висновки криміналістів, він зазначає, що немає жодного вбитого та пораненого зі зброї цих спецпідрозділів. В основному учасників Революції Гідності вбивали зі зброї, яка належить "Беркуту". Пропонуємо до Вашої уваги його допис:

Друзі! Не женіть бруд на "Омегу", "Альфу" та "Булат"...

По історії з розстрілом Майдану, нікого окрім "Беркуту" не пресують тому, що "Омега", "Альфа" та "Булат" були озброєні автоматами 5,45 (жодного вбитого чи пораненого на Майдані!), та снайперськими рушницями калібру *338 та *300 -- теж жодного вбитого та пораненого з боку Майдану.

Я не кажу, що вони не стріляли. Але стріляти і вбивати -- це різні речі. А ми маємо факт -- від їхньої зброї жодного поранення взагалі!

МВС робило все, щоб хоч якось перекласти відповідальність з "Беркуту" на ці підрозділи. Дві групи криміналістів працювали і нічого не знайшли.

Нагадую, всі кулі від нарізної зброї, які підтверджені пораненнями, це кулі калібру 7,62 вагою 7,9 гр -- це набій 7,62х39 (АКМ-АКМС-РПКМ), та кулі вагою 9,6 (9,8) гр. -- це набій 7,62х54R (СВД, ПК (ПКМ)), а це все була зброя "Беркуту".

Окрім того частина мітингувальників вбита кулями 12-го карібру -- ними стріляли теж "беркута".

Є постріли, з обрізів рушниць. Це робили співробітники т.зв. кримінальної розвідки МВС ("сімка"). Саме так було вбито Жизневського та Нігояна.

Кілька колишніх українських миротворців, яких вбито пострілами картечних набоїв було вбито безпосередньо львівським "Беркутом"!

Тому нехай не п**дять галицькі "беркута", що вони не стріляли по Майдану.

Є одна куля *308 -- цією зброєю працював снайпер з-під тенту автівки ГаЗ-66 з боку "Омеги". Але згодом виявилось, що це був співробітник ФСБ. Якраз тут нема кого карати, цього снайпера завалив пострілом з вікна "Укркоопспілки" позивний "Дінаміт" зі "Спільної справи".

"Дінаміта" допитати вже не вдасться, його було вбито за участю однієї цікавої пані з "Айдару", майора ГРУ РФ з позивний "Змія". "Змія" була розкрита та затримана "айдарівцями". І після зразково-ніжного (не били навіть) допиту передана СБУ.

Вона розповіла, окрім історії вбивств в яких брала участь як організатор, та теми своєї дисертації "робота мозку в процесі вмирання" (ленінградський інститут мозку Ігора Смірнова): як, коли і за який кошт було передано розташування українських підрозділів в секторах "А", "Д", "М".

Пам*ятаєте прицільні постріли кацапської арти?.. Так це саме вона, доказово (!) вказала на таких чарівних панів, як командир "Торнадо" Онищенко та одного з командирів "Айдару" Ліхоліта -- того самого, за якого верещать екзальтовані патріоти з Семенченком наголо. За словами "Змії", саме Ліхоліт передавав карти Генштабу ВСУ росіянам.

Що цікаво, ані Ліхоліту, ані Онищенку передача розвідданних ворогу НЕ інкримінується. Відео допиту "Змії", в "Айдарі" та в ЦА СБУ на Володимирській 33, співробітники СБУ "загубили".

Зараз "Змія" на волі, проживає в Києві, проблем не має. Її донька працює в Київський прокуратурі. Ну знаєте Ви це все і що?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупантів все менше нових танків: ЗСУ показали, як FPV-дроном вразили черговий Т-90

вівторок, 16 квітень 2024, 11:34

З початку повномасштабної війни проти України армія Росія, за підрахунками Генштабу ЗСУ, втратила 7189 танків. За допомогою FPV-дрона ціль була уражена - танк знерухомлено, командир і навідник отримали поранення. Українські спецпризначенці знищили росі...

"Чому коаліція держав Заходу не дала впасти на Ізраїль жодній іранській ракеті, але спокійно спостерігала, як російські ракети падають на Україну два роки?" - Олещук

вівторок, 16 квітень 2024, 9:48

"Отже, що українці дізналися за підсумками атаки Ірану на Ізраїль. По-перше, авіація держав-членів НАТО (США, Велика Британія, Франція) може підійматися за тривогою для захисту повітряного простору держави, яка у НАТО не входить. У тому числі - і за ме...