"Строительство Керченского моста - нае#алово продолжается!", - Злий одесит

Не факт, що міст буде побудований. Не факт, що після побудови він простоїть хоча б кілька років. Але факт, що до того, як буде забита остання паля, з останнього росіянина, на добру справу, знімуть останні штани.

Залізницю на Керченському мосту будуватиме друг Путіна. Фото: ЖЖ.

Отож, історія з провальними конкурсами на отримання підряду на будівництво залізниці по Керченському мосту підійшла до свого логічного завершення, а саме - цією непростою справою займеться контора друга Путіна Ротенберга "Стройгазмонтаж"! Так пише у своєму блозі Злий одесит, передають Патріоти України і цитують далі:

"И, разумеется, стоимость строительства моста, в этой связи, возрастает ещё на 16,9 миллиардов рублей и составит 240 миллиардов рублей.

Если кто не помнит, то до этого строительство моста оценивали в 223,1 млрд рублей, но, видимо, где то наверху решили, что число должно быть круглое, высокодуховное и теперь из бюджета потянут уже 240 млрд. Зато красиво же!

Собственно, поздравляю россиян, которые в порыве своего величия не замечают, как на их недоимперском экстазе, в эпоху тотального улучшения качества жизни, окружение солнцеликого продолжает грабить.

Не факт, что мост будет построен. Не факт, что после постройки он простоит хотя бы пару лет. Но факт, что до того как будет забита последняя свая, с последнего россиянина, на благое дело, снимут последние штаны".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...