"Судьба Путина не будет похожа на судьбу Мадуро. Россияне его предадут, проклянут, а потом посадят себе на шею нового Путина" - Муждабаєв

Коментуючи екстрену відставку одіозного президента Венесуели Ніколаса Мадуро, журналіст попросив українців не проводити паралелі між венесуельським і російським лідерами.

Володимир Путін. Фото:Fresh News

Громадяни Росії зрадять і проклянуть свого президента Володимира Путіна, після чого виберуть собі нового лідера, який мало чим відрізнятиметься від попередника. Про це написав у Facebook заступник генерального директора каналу ATR Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України.

"Венесуэла — демократическая страна. Кроме того, люди там не фарисеи, а искренне верующие христиане, которые боятся совершить грех. Например, подтасовать выборы, что было продемонстрировано на референдуме ещё при Чавесе. И оппозиция там нормальная, с принципами, а не с нарциссизмом.

Так что параллели с Россией, которые делают некоторые романтичные украинцы, не знакомые близко с РФ-обществом, к сожалению, неуместны. Судьба Путина не будет похожа на судьбу Мадуро, к сожалению уже для Путина. Россияне его предадут, проклянут, а потом посадят себе на шею нового Путина.

И так — бесконечно, до тех пор, пока Россия в её нынешнем аморальном виде будет существовать. Поэтому повторю, что проблема не в Путине — в головах. Именно в них русский мир должен быть разрушен." - написав він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...