Суддя Київського апеляційного адмінсуду погорів на хабарі у 5 тисяч доларів США

Прокурори САП спільно з СБУ затримали суддю Київського апеляційного адміністративного суду за отримання 5 тисяч доларів хабара.

Про це у facebook повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"Навіть у День професійного свята прокурори САП не знають відпочинку, оскільки боротьба з корупцією це процес неспинний, а для нас немає вихідних чи святкових днів.

Так, щойно прокурорами САП за оперативного супроводу працівників Служби безпеки України, які якісно задокументували факт вчинення тяжкого корупційного злочину, одразу ж після отримання неправомірної вигоди за ухвалення рішення на користь третьої особи в сумі 5 000 доларів США, на підставі ст. 208 КПК України затримано суддю Київського апеляційного адміністративного суду за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Затриманому судді загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Враховуючи тяжкість злочину, прокурорами САП готується клопотання до суду про обрання вказаному служителю Феміди запобіжного заходу у вигляді – тримання під вартою.

Прокурори САП та детективи НАБ України зорієнтовані на швидке завершення досудового слідства та скерування провадження до суду для розгляду по суті.

ДАЛІ БУДЕ...

P.S. Крім того, користуючись нагодою вітаю зі святом всіх своїх колег – працівників прокуратури з нашим професійним святом! Бажаю працювати виключно на благо Українського народу та нашої держави, міцного здоров’я, здійснення мрій, професійної самореалізації та родинного затишку", - підсумував Холодницький.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...