Суддівська реформа: Суддя, який "працював", засмагаючи в Ямайці та Мексиці, підвищив свій статус​

Ключовим елементом очищення країни від корупції, експерти називають люстрацію в суддівській системі. Нажаль раніше осені 2016 року цей процес розпочатися не зможе. А поки все як є.

Руслан Арсірій

Патріоти України пропонують ознайомитися з дописом Дмитра Гнапа, котрий журналіст опублікував у ФБ.


Як там боротьба із корупцією в судах? Переможно. Любитель екзотичних круїзів суддя Руслан Арсірій підвищив свій статус. Його нещодавно обрали до Ради суддів України. Це той самий суддя, який засмагав в Ямайці та Мексиці. А в цей час від його імені в Києві виносилися рішення.

Ось на відео він радить мені круїз на Гаваї та на Кубу.

Через це розслідування мені завтра знову йти на допит. Бо після виходу матеріалу Арсірій з дружбанами-суддями написали заяву в прокуратуру. Бо ми, мовляв, не мали права розголошувати інформацію про їхні численні мандрівки.

Що думає з цього приводу прокуратура, спитаю завтра. Сподіваюся, прокурорка Набієва буде на місці, а не на Сейшелах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...