Судячи з усього, фіни забули зиму 1939-40 року: Фінляндія слідом за Норвегією поновлює торгово-економічні контакти з РФ

Фінляндія вперше після анексії Криму поновила торгово-економічні контакти з Росією.

Про це повідомляє Financial Times.

Так, фінсько-російська торгівельна комісія на чолі з російським віце-прем`єром і міністром торгівлі Фінляндії зібралася вперше з 2013 року.

"У нас 1300 км спільного кордону з Росією, тому у нас є багато питань, в яких нам час від часу треба співпрацювати. Однак у наших інтересах те, щоб Захід зберігав єдність стосовно порушень міжнародного права. Ці дві речі не суперечать одна одній", - сказав міністр торгівлі Фінляндії Кай Микканен.

При цьому питання санкцій на цій зустрічі не обговорювалося. Росія попри санкції є п`ятим за величиною напрямком фінського експорту і, за словами міністра, "важливо підтримати роботу фінських компаній у росії".Він закликав не переоцінювати відновлення роботи спільної торгівельної комісії. "У цьому немає нічого особливого і я б не став це переоцінювати" - сказав Микканен.

Варто зазначити, що наступного тижня Фінляндію відвідає прем`єр Росії Дмитро Медведєв і проведе зустріч з фінським колегою Юхою Сіпілею.

Раніше повідомлялося, що норвезько-російська урядова комісія щодо економічної співпраці також відновила роботу вперше з часу анексії Криму.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...