"Суета у французского трона! Я готов предложить вам пари...", - Шнуров присвятив новий твір виборам у Франції (відео)

Співак захопився французькими виборчими перегонами та присвятив свій твір Макрону.

Фото: kp.ua

Фронтмен гурту "Ленінград" в своїй звичайній стьобній манері прокоментував "бій" між Еммануелем Макрона і Марін Ле Пен, з усмішкою повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Сергій Шнуров продемонстрував громадськості свій новий вірш, присвячений виборам президента Франції.

В ньому лідер групи "Ленінград" запевняє, що екс-міністр економіки Франції Еммануель Макрон може здобути перемогу, якщо візьме ім'я лідера партії "Національний фронт" Марін Ле Пен.

"Суєта у французького трону! Я готовий запропонувати вам парі: Сто відсотків перемога Макрона, Якщо ім'я візьме він - Марін. Відклавши з виборцем вечерю, Устриць дюжину, пінистий ель, В дусі часу казатипотрібно. Чим Марін гірше Еммануель?" - продекламував Шнуров.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....