Свято на крові: "9 травня в Луганську "МГБ ЛНР" готує серію вибухів під час параду", - Снєгирьов

За сценарієм російських кураторів, у вибухах в Луганську звинуватять захоплених в полон бійців 8-го окремого полку спеціального призначення Міноборони України.

Ілюстрація:http://golos-naroda.tv

9 травня в Луганську співробітники "міністерства державної безпеки" так званої "ЛНР" готують серію вибухів під час проведення параду в центральній частині міста. Про це заявив громадський активіст, співголова громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов в коментарі, надісланому до редакції видання Гордон, передають Патріоти України.

"Підриви планують провести за допомогою вибухівки, яку закладуть в декількох місцях масового скупчення людей. Метою провокації є максимальне ураження і велика кількість жертв серед цивільного населення", - заявив він.

Снєгирьов зазначив, що на окупованій території Луганської області проводяться заходи щодо примусового залучення населення до участі в святкових заходах 9 травня. А від підприємств і навчальних закладів вимагають максимальної кількості представників.

"За сценарієм російських кураторів, у вибухах в Луганську звинуватять бійців 8-го окремого полку спецпризначення Сил спеціальних операцій Міноборони України, як це було у випадку з підривом автомобіля місії ОБСЄ", - підкреслив він.

Активіст розповів, що за його даними, бойовики захопили в полон українських військових ще в лютому 2017 року.

"За інформацією місцевих джерел ГІ "Права справа", тоді в полон потрапили сім українських розвідників. Одного з полонених під час допиту показово забили ногами, щоб здійснити психологічний тиск на інших. Зараз в полоні знаходяться, крім двох, яких визнала українська сторона, ще четверо українських бранців. Саме їх і збираються звинуватити в завтрашніх можливих вибухах", - повідомив він.

Снєгирьов додав, що 6 березня 2017 року аналітичний відділ ГІ "Права справа" оприлюднив інформацію про те, що в місті Луганську і в районі населеного пункту Станиця Луганська співробітники "міністерства державної безпеки" під виглядом українських диверсійно-розвідувальних груп планують проведення низки диверсійних акцій проти членів місії ОБСЄ, що дозволило зірвати операцію російських кураторів з числа співробітників ФСБ РФ і їх підлеглих з "МГБ ЛНР".

"У разі проведення диверсійних актів в Луганську вся відповідальність ляже на співробітників "МГБ ЛНР", а не на українські спецслужби і бійців 8-го окремого полку спецпризначення ССО МО України. Політичному керівництву РФ вкрай необхідно зробити Україну державою-терористом, щоб вийти з формату Мінська і потім позбутися економічних санкцій", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...