"Святий Миколай, ми просимо для всіх людей на Донбасі миру, миру, миру" - волонтер про листи дітей із зони АТО

Учні 9 класу школи №3 із Красногорівки просять у святого Миколая про спокій, повернення у рідні домівки без руйнувань, тепло і мирне небо.

Анатолій Опанасюк. ФОто:Fаcebook

"Листи з війни.. Як сьогодні живуть діти. Це в нашій країні. В той самий час, коли ми спокійно дивимось телевізор." Про це пише Анатолій Опанасюк у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Дорогий святий Миколаю!

Пишуть тобі випускники 9 класу школи №3.

Так трапилося, що зараз іде війна.

Але ми, не дивлячись на війну, живемо і виживаємо. ходимо до школи.

У минулому році була зруйнована наша школа.

Це дуже жахливо, коли над тобою розриваються снаряди, що аж ріже вуха.

Кожен день ми чуємо страшні вибухи, і вдень і вночі.

Щойно, тільки заспокоїлося все, а через мить знову почалося. Через це ми повинні посеред ночі бігти до сховища.

До війни у нас у класі було тринадцять учнів, а зараз залишилось всього четверо. Всі наші однокласники виїхали на тихі межі України.

Ми дуже любимо наше місто Красногорівку. Але зараз умови проживання у нас жахливі. Часто немає світла, немає води, скрізь зруйновані будинки, скрізь розкидане скло.

Миколаю, я тобі стисло розповім про нас.

Бризгуков Данило, 14 років. живе разом із бабусею в квартирі. Газу у Красногорівці немає, отже вони обігріваються обігрівачем. А за електроенергію дуже дорого платити.

Виноградов Геннадій. 15 років. Живе на Первомайці (вулиця де половина будинків зруйновані). Ця місцевість дуже страшна, адже поблизу блок-пост.

Гонтар Микита, 15 років. Живе з батьками. Також є брат і ще двоюрідний брат з сестрою.

Та я, Щербакова Анастасія, 15 років. Живу з батьками та молодшим братом. Мешкаю на Первомайці, але через війну мій дім зруйновано і ми змушені знімати квартиру.

А так хочеться повернутись додому.

Але більше за все ми шкодуємо за нашою школою. Ми всі хотіли закінчити дев'ятий клас у своїй школі, але шкода, що так не буде.

Святий Миколай, ми просимо для всіх людей на Донбасі миру, миру, миру..

А для себе, щоб ми були у теплі, ми хочемо попросити хоч маленький обігрівач, щоб хоч якось обігріватись.

Сподіваємось, що ти прочитаєш цей лист..."

Якщо ви захочете передати подарунок від Святого Миколая цим дітям розбитої Первомайки, пишіть мені в особисті повідомлення. Ваш АТОлік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог дійсно бажає наступати не тільки на Авдіївському напрямку, але й на півночі, - Олександр Кочетков

середа, 1 травень 2024, 0:30

"Почастішали інформаційні вкиди про наступ на Сумську та Чернігівську області, який ворог начебто планує. Лунають побоювання, що це буде повторення початку повномасштабного вторгнення у 2022 році з катастрофічними наслідками. Інформую про те, що знаю",...

Росіяни згадують, як вони рятували Казахстан від правих радикалів, а тепер президент країни Токаєв завдав сусідам удар у спину, - Казанський

середа, 1 травень 2024, 0:15

"Російські пропагандисти б'ються в пропасниці - Казахстан, виявляється, більше не друг Росії? Виявляється, влада країни продала 81 старий радянський літак американцям. Це Міг-29, Міг-27, Су-24. І всі ці літальні апарати планується передати Україні", - ...