"Свиня" від Путіна: "Якщо СБУ не дозволить Самойловій в'їхати в Україну, у Росії піднімуть виття. Але навіть якщо її впустять, буде те саме", - Зібров

Відправляючи на "Євробачення 2017" співачку з інвалідністю, Росія збирається тиснути на жалість, впевнений артист.

Павло Зібров. Фото:http://aristocrats.fm/

Рішення Росії відправити на "Євробачення 2017" співачку з інвалідністю Юлію Самойлову є звичайною провокацією. Про це заявив у коментарі виданню Гордон співак, народний артист України Павло Зібров, передають Патріоти України.

"Я думаю, Самойлову вибрали спеціально. У них є багато гідних кандидатів, які могли би виступити на "Євробаченні". Наприклад, співак Олександр Панайотов. Багато хто думав, що саме він поїде в Київ. Боюся, що СБУ може заборонити Самойловій в'їзд в Україну.

Вона виступала в окупованому Криму. Якщо СБУ не дозволить Самойловій в'їхати в Україну, у Росії піднімуть виття. Але навіть якщо її впустять, буде те саме. Виття піднімуть у будь-якому разі. Тобто це звичайна провокація", – зазначив співак.

На його думку, якщо українські спецслужби дозволять Самойловій в'їзд в країну, її необхідно гідно зустріти.

"У Росії вистачає людей з руками і ногами, але відправляють людину з інвалідністю, щоб тиснути на жалість. Але якщо СБУ дозволить Самойловій в'їзд в Україну, ми повинні її гідно зустріти", – підкреслив Зібров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...