Сила бойкоту: "Роснефть" позбудеться своїх АЗС в Україні

Причина продажу – різке погіршення виробничо-фінансових показників українських активів "Роснефти" через катастрофічне падіння продажів майже на 75%.

"Роснефть" змушена позбутися своїх заправок в Україні. Ілюстрація:news-vendor.com

"Ще один великий російський бізнес в Україні закривається через бойкот українців." - пише у своєму Facebook Зен Антипоп, інформують Патріоти України.

Раніше з нашого ринку пішла компанія "Лукойл" – продали активи австрійцям, закрили головний офіс в Києві і повністю згорнули всю операційну діяльність. Компанія "МТС" з ринку наразі не пішла, але змушена була замаскуватися, змінивши свій російський бренд на західний – "Vodafone".

І ось тепер "Роснефть" продає свої заправки ("ТНК", "Formula", "Золотой Гепард", "Смайл") відомому швейцарсько-американському нафтовому холдингові.

Причина продажу – різке погіршення виробничо-фінансових показників українських активів "Роснефті" через катастрофічне падіння продажів майже на 75%. Падіння відбулося внаслідок бойкоту українцями російських товарів та послуг, який розпочався після Революції гідності та початку російської агресії.

От здається дрібниця: кожен окремий українець ухвалює рішення в своєму житті та робить маленьку дію. І ось величезна корпорація втрачає три чверті своїх доходів й змушена залишити ринок. Варто нам усвідомити свою силу й частіше нею користуватися, щоб змінити себе й країну!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...