Син екс-голови РДА на Закарпатті намагався вивезти з України $400 тис - Москаль

24-річного Михайла Йовдія і його дружину - 23-річну Олену Йовдій затримала вчора ввечері прикордонна поліція Румунії в міжнародному пункті пропуску "Солотвино - Сігет Мармацієй".

Ілюстрація:businessua.com

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявляє, що син колишнього голови однієї з РДА намагався вивезти з України 400 тис. доларів готівкою. Про це Москаль написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Губернатор повідомив, що вчора ввечері, 1 травня, прикордонна поліція Румунії затримала двох громадян України, жителів Тячівського району Закарпатської області: 24-річного Михайла Йовдія і його дружину - 23-річну Олену Йовдій. Вони перетнули українсько-румунський кордон на автомобілі Maserati в міжнародному пункті пропуску "Солотвино - Сігет Мармацієй".

Під час огляду автомобіля румунські поліцейські виявили 400 тис. доларів, захованих під запасним колесом. Гроші, як стверджує Москаль не були задекларовані ні на українській, ні на румунській митниці.

Геннадій Москаль стверджує, що 24-річний Михайло Йовдій - це син Василя Йовдія, колишнього голови Тячівської районної державної адміністрації. Геннадій Москаль також зазначив, що відповідним службам вже дано розпорядження перевірити, яким чином подружжя змогло провезти через кордон таку суму готівкою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...