Ситуація в ОРДЛО не є контрольована, у тому числі українськими спецслужбами, - Снєгирьов

У цьому можна переконатися на прикладі заяв про начебто візити Пєскова і Суркова на окуповану територію Донбасу, наголосив активіст.

Українські спецслужби не контролюють ситуацію в ОРДЛО. Ілюстрація:http://expres.ua/

Неправдиві повідомлення ЗМІ про візити прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова та його радника Владислава Суркова в ОРДЛО доводять, що українські спецслужби, які першими не спростували цю інформацію, не контролюють ситуацію на окупованих територіях. Про це у коментарі сайту 24 сказав експерт Дмитро Снєгирьов, інформують Патріоти України.

"Ми де-факто і де-юре не здійснюємо жодного контролю. Останні події з візитом Пєскова та Суркова показали, що українські спецслужби не моніторять там ситуацію. Нам черговий раз продемонстрували, що українські спецслужби не здатні навіть спростувати таку інформацію", – заявив експерт.

За його словами, заяви українських спецслужб, що нібито є певний моніторинг за ситуацією в ОРДЛО, виявилися голослівними.

"Як виявилося, ніяких візитів не було і громадським організаціям прийшлося спростовувати сам факт таких візитів. Про що тут можна говорити? Це показник того, що ситуація там неконтрольована," – заявив Снєгирьов.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 28 березня з'явилась інформація, що прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков приїхав в окупований Луганськ. Мета візиту Пєскова – нібито заміна керівництва "ЛНР".

Однак потім у розвідці заявили, що насправді в Луганськ приїхав не Пєсков, а радник Путіна Владислав Сурков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...