"Ситуація з послом РФ в Україні, замах на Плотницького, інсценування дій ДРГ на півострові – це стадії підготовки збройної агресії Росії", - в Раді закликають скликати Радбез ООН

Звинувачення України у проведенні диверсійних операцій на території Криму є абсурдними з огляду на відсутність в них сенсу та неможливість в такий спосіб досягнути мети – повернення її під контроль України, пояснила нардеп від БПП Ірина Фриз.

Радбез ООН. Ілюстрація:tsn.ua

Заява Путіна щодо останніх дій окупантів на півострові – це стадії підготовки збройної агресії Росії проти України. Про це написала у своєму Facebook народний депутат від БПП Ірина Фриз, передають Патріоти України.

Вона заявила, що необхідно ініціювати Україною скликання позачергового засідання Ради безпеки ООН для обговорення провокації РФ, зриву мирного врегулювання на Донбасі та підготовки до ударів по території України.

"Ситуація з послом РФ в Україні, замах на Плотницького, інсценування дій ДРГ, заява керівника Кремля щодо останніх дій окупантів на півострові – це стадії підготовки збройної агресії Росії проти України. Впевнена, що Кремль формує також підгруннтя для здійснення масштабних репресій в Криму.

Звинувачення України у проведенні диверсійних операцій на території Криму є абсурдними з огляду на відсутність в них сенсу та неможливість в такий спосіб досягнути мети – повернення її під контроль України.

На жаль, це незрозуміло в країні, де знищення житлових будинків разом з своїми громадянами традиційно використовується як аргумент для початку війни та тотальної "зачистки" півострова (території) від інакомислячих.

Так було в Чечні, так було в Грузії. Вважаю за необхідне ініціювання Україною скликання позачергового засідання Ради безпеки ООН для обговорення провокації РФ, зриву мирного врегулювання на Донбасі та підготовки до ударів по території України", - написала Фриз.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сирський подав у відставку": Пропагандисти Кремля вигадали черговий фейк

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:55

Як зазначають у Центрі, інформацію про «відставку Сирського» розганяє анонімний акаунт, який зазвичай поширює російські наративи про Україну. Ніяких доказів на підтримку своїх «зрадницьких» тез автор, звісно ж, не наводить. А у жодних офіційних джерела...

Проста викладачка медичного коледжу: У матері топ-чиновника СБУ знайшли елітну нерухомість (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:16

Мати голови економічного управління СБУ Анатолія Лойфа, яка працює звичайною викладачкою закарпатського медичного коледжу, несподівано "заробила" понад 1 мільйон гривень і стала власницею елітної нерухомості. Про це пишуть журналісти "Слідство.Інфо", п...