"Ты виноват лишь тем, что хочется мне...": Третя провальна війна Тимошенко за високу посаду - нардеп

Вадим Денисенко наголосив, що Тимошенко починає свій третій за рік хрестовий похід на перевибори. Спочатку були субсидії. Потім "шатун", на який не змогли зібрати людей. Зараз нова історія - відставка Гройсмана.

Юлія Тимошенко. Фото:pravdoryb.info

"З усіх усюд чути слова представників "Батьківщини", що вони зареєстрували постанову про звільнення Володимира Гройсмана. Так от, постанова не зареєстрована, а головна провина Гройсмана - збільшення зарплат бюджетникам." Про це пише Вадим Денисенко на сайті Деловая столица, передають Патріоти України, продовжуючи:

Хочу всіх проінформувати, що Тимошенко пробувала зареєструвати постанову, яка скасовує постанову про затвердження програми дій уряду (прийняту в квітні минулого року). Не про звільнення Гройсмана, а саме про скасування колишньої постанови. Про те, що це неконституційно, я мовчу. Про те, що це ламає взагалі будь-яку юридичну логіку роботи уряду можна теж не говорити.

Постанову не зареєстрували. Зараз ми будемо годинами вислуховувати історії про узурпацію влади і знищення економіки.

Чому саме зараз? Відповідь дуже проста - Тимошенко починає свій третій за рік хрестовий похід на перевибори. Спочатку були субсидії. Коли вони спрацювали, почався шатун, на який не змогли зібрати людей. Зараз нова історія - відставка Гройсмана, бо збільшено зарплату до 3200, а це за логікою ЮВТ, вбиває простих людей, які змушені отримувати більше.

Ця спроба, як і всі попередні, закінчиться нічим. Чому? Та тому, що у Тимошенко немає структур і головне рейтинг недовіри до неї в три з половиною рази вищий за рейтинг довіри.

Одним словом, запасайтеся попкорном і слухайте одне й те саме наступні тижні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...