"Та пішла ти на х..й!" - Журналістка розповіла про інцидент з охороною "Євробачення" з приводу голого заду провокатора на сцені

Коли Ольга Жук звинуватила Службу безпеки конкурсу у тому, що Седюк виліз на сцену, щоб оголити свої сідниці перед мільйонами глядачів, назвавши це їхнім промахом, то у відповідь почула брутальну лайку.

Олександр Дічек. Фото:facebook

Українська журналістка Ольга Жук повідомила, що помічник глави служби безпеки "Євробачення-2017" послав її на "три букви" через питання про інцидент з голим задом на сцені пісенного конкурсу. Відповідну заяву Жук опублікувала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Жесть! Це Олександр Дічек, який очолив Службу безпеки пісенного конкурсу «Євробачення-2017» у Києві. Він - президент міжнародної неурядової організації «Міжнародна антитерористична єдність» (організація-член Ради Європи з протидії тероризму).Те, що на сцену до Джамали виліз Віталій Седюк (а може хтось інший?) і зняв штани - це його промах.

Зустріла в прес-центрі МВЦ Олександра Дічека та його двох помічників.

- Це ж ви відповідаєте за охорону?

- Що цікавить?

- Ситуація з Джамалою?

-Завтра на прес-конференції все оприлюднимо.

- Його затримали?

- Завтра розкажуть. Радимося.

- Як так сталося, що він вийшлов на сцену? Чому мовчите? Ви як КДБ!

- Гірший!

- Ви ж розумієте, що ви облажалися у цій ситуації. Це ваша провина!

- Та пішла ти на х..й! - сказав останню фразу помічник Олександра Дічека.

Ось так і завершилося моє Євробачення! Охороні, яка отримала немалі гонорари, слава! Ви - нещасні лузери, раз не побачили, що чувак бігає навколо Джамали з голими сідницями. Краще журналістів посилати на три букви, ніж реально свою справу робити?" - написала Ольга.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...