Хіти тижня. "Це що - посольство Росії майже в центрі міста?": У Маріуполі відкрили кафе з провокативною назвою (фотофакт)

Як вдалося з'ясувати, персонал закладу раніше конфліктував з україномовним відвідувачем.

У центрі Маріуполя Донецької області працює кафе з назвою "Москва". Відповідне фото опублікував в Facebook правозахисник Олександр Сінілов, передають Патріоти України.

"Вчора побачив, коли був в секторі "М". Це що - посольство Росії-Москви майже в центрі Маріуполя, а за столиками сидять його постійні відвідувачі, так би мовити любителі "Масква"? Чи це громадська приймальня Саші Захарченка, ватажка недореспублікі?

А вам не здається, що в цей чисто "Експрес-бар Москва" треба вже запросити українську інспекцію, а також "експертів з "пляшками"?", - написав він, зазначивши, що персонал закладу раніше конфліктував з україномовним відвідувачем.

УВАГА! Дане висловлювання не закликає до безладів та будь-яких протизаконних дій, та до міжнаціональної ворожнечі - (решту читайте між рядків!). Всім гарного настрою та веселих розваг )))" - наголосив він.

Українці обурилися такою ситуацією і запропонували варіанти вирішення проблеми.

"Я б з великим задоволенням попрацював сокирою, пір'я б летіли, але попередньо запросивши всю міську владну гидоту з рідними і близькими. Немає слів для вираження обурення!" - пише зокрема Влад Капустянський в коментарях.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...