Таємниці Х*йла: Українські кібервійська виявили секретну ядерну базу Росії біля наших кордонів (фотофакти)

Тепер про втаємничений об’єкт російської воєнщини з солідним пакетом супроводжувальної інформації знатимуть там, де Москві не треба.

Про це у своєму Facebook написав засновник організації "Українські Кібер війська" Євген Докукін, зазначають Патріоти України.

"Це російська військова база для зберігання і обслуговування ядерної зброї. Виявив її ще в червні, про що повідомив своєму контакту ВСУ, а в липні додатково повідомив про базу своєму другові, який співпрацює з ВСУ, щоб він передав через свої канали", - повідомив пан Євген.

За словами патріота, тепер Міноборони України і Генштаб ЗСУ повинні знати про базу.

"Крім географічних координат ми знайшли всю публічну інформацію про цей об'єкт, який є секретним. Всі дані передав ЗСУ", - зазначає Докукін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 11 травня: В день Кирила і Мефодія дізнаємось, яким буде літо

субота, 11 травень 2024, 7:05

Православна церква України 11 травня за новим стилем вшановує пам'ять рівноапостольних Кирила і Мефодія, творців церковнослов'янської мови. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучеників Дади, Максима і Квінтиліана. . День Кирила і Мефодія зда...

Новий фронт: Китай і Росія спільно працюють над вторгнення на Тайвань

субота, 11 травень 2024, 3:25

Директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс у Конгресі заявила, що американська розвідка фіксує активізацію співпраці Китаю і Росії по "тайванському питанню". Крім того, Гейнс додала, що оцінки розвідки вказують на зростання співпраці у політичном...