У Вірменії протестувальники окупували мерію міста, в якому розташована військова база РФ (відео)

Місто Гюмрі розташоване приблизно в 120 кілометрах від Єревана, а на російській військовій базі там перебуває близько 3000 військових.

Фото:скрін відео

Прихильники лідера протестів у Вірменії Нікола Пашиняна взяли під контроль мерію міста Гюмрі, в якому розташована військова база з російським військовими. Відповідні відео опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

За даними Радіо свобода, активісти вимагають, щоб мер Гюмрі Самвел Баласанян приєднався до протестів і вийшов з коаліції правлячої Республіканської партії.

До речі, Гюмрі - друге за чисельністю населення місто Вірменії, розташоване приблизно в 120 кілометрах від Єревана і в ньому розташовується база Збройних сил РФ з 3000 військових.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...