"Такі методи 17 – 18 століття вже давно застаріли" - Корчілава проаналізував заяви росЗМІ про можливе президентство Пінчука (відео)

Корчілава нагадав, що Кремль вже одного кандидата виростив в Україні, профінансував, він став президентом. Але ми прекрасно знаємо, чим закінчився для цього президента 2014 рік.

Віктор Пінчук. Фото:Главком

Заяви про те, що Віктор Пінчук - потенційний майбутній президент України - це застарілі методи Росії 17-18 століття. Про це розповів політичний експерт Бачо Корчілава у програмі "Про політику" з Сергієм Руденком в ефірі Еспресо.TV, передають Патріоти України.

"Вони вже одного кандидата виростили в цій країні, профінансували, він став президентом. Ми прекрасно знаємо, чим закінчився для цього президента 2014 рік. Надіюся, що вони хоч зараз щось зрозуміють. Їхні методи – це методи 17 – 18 століття – вони давно застаріли"- заявив експерт.


Як повідомлялося раніше, на телеканалі Росія-1 оголосили, що Віктор Пінчук - потенційний майбутній президент України і головний опонент Петра Порошенка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Мотиви вчинку невідомі: США задешево придбали 81 бойовий літак радянських часів у союзника РФ, - ЗМІ

неділя, 28 квітень 2024, 22:29

США придбали у Казахстану 81 бойовий літак радянських часів. Про це повідомляє Kyiv Post, передають Патріоти України. Зазначається, що Казахстан, який оновлює свій авіапарк, продав на аукціоні 117 винищувачів і бомбардувальників радянських часів, у том...

Глава МЗС Польщі припустив, у якому разі російські генерали можуть "прибрати" Путіна

неділя, 28 квітень 2024, 21:44

Сікорський нагадав, що існує ланцюжок командування від міністерства оборони й Генерального штабу для використання ядерної зброї. Тому він не виключає, що самі генерали можуть ослухатися диктатора. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський за...