"Таких патріотів як ти немає більше… був Кузьма… забили", - Сергій Притула обурився спекуляціями, розповівши, як загинув Скрябін

Відомий телеведучий та шоумен наголосив, що Андрій Кузьменко загинув при абсолютно зрозумілих обставинах і його загибель не була влаштована кимось навмисно.

Сергій Притула. Фото:news.bigmir.net

Шоумен Сергій Притула прокоментував заяви про насильницьку смерть популярного українського співака Андрія Кузьменка. Про це Притула заявив, коментуючи повідомлення на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Ех ... блін ... Сергій ... таких патріотів, як ти немає більше ... був Кузьма ... забили ... тримайся, козак, і не дозволяй нікому ... Слава Україні!", - прокоментував користувач Taras Dyakon пост Притули про те, що спорт не може бути поза політикою.

"Хто забив Кузьму?!!! Навіщо ви ліпіите херню у мене в коментах?!!! Навіщо ви приплітаєте цю людину де треба і де не треба? Андрій загинув при абсолютно зрозумілих обставинах. І в своїй загибелі винен він особисто. Ну чого я що 2-3 місяці повинен пояснювати якісь речі тупакам? !!!! Ну погугліть трохи, ну поцікавтеся. Ну на хіба це писати "Кузьму вбили»?!!!", - емоційно відреагував на таку заяву Притула.

Він додав, що поодинці ніхто не стане об'єктом агресії незалежно від того, що говорить.

"І пофіг, що говорив Кузьма. Пофіг, що я говорю. Ті люди, яких ми тролимо або згадуємо - вони живуть на іншій орбіті. Ми для них - пил! Нас не існує. Ми - не об'єкт агресії. Ну як ви не розумієте!!! Ми стаємо об'єктом агресії, коли нас збирається Майдан. А поодинці, ми просто "шум", - підсумував Притула.

Як відомо, культовий український співак, письменник, телеведучий, продюсер, актор, лідер групи "Скрябін" Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув 2 лютого 2015 року в автокатастрофі, повертаючись додому після ювілейного концерту в Кривому Розі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...