Талановитий, видатний академік НАН України пішов з життя (фото)

Юрій Кундієв був директором Інституту медицини праці у Києві, а у останні роки свого життя допомагав у реабілітації бійців АТО.

На роботі. Юрій Кундієв - посередині. Леонард Добровольський - праворуч. Вічна пам'ять!

Вічна пам'ять! Видатний український вчений помер на 90-му році життя. Юрій Кундієв більше 50 років працював разом та був близьким другом дідуся моєї дружини, теж вченого-науковця, Леонарда Добровольського (1929-2013). І саме він розповідав про Юрія Кундієва як за людину, яка щиро віддавала себе роботі, підіймала українську науку. Юрій Ілліч був талановитим, щедрим, працьовитим. У останні роки займався реабілітацією постраждалих учасників Революції Гідності та бійців АТО.

"Пішов у вічність видатний український вчений 1-й віце-президент Національної академії медичних наук України, директор Інституту медицини праці НАМН України, Заслужений діяч науки України, двічі лауреат Державної премії України у галузі науки та техніки, академік НАМН та НАН України, доктор медичних наук, професор Кундієв Юрій Ілліч", - йдеться на сайті НМУ.

Прошу і Вашої молитви за упокій душ цих видатних українських вчених.

Опублікував: о.Лука Радванський.

Л. Добровольський (ліворуч), Ю.Кундієв.

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...