Танцюватимуть під кремлівську балалайку: Західні лідери готові визнати анексію Криму з однією умовою - Піонтковський

Це може статися, якщо Путін виведе свої війська з окупованого Донбасу.

Андрій Піонтковський. Фото:uapress.info

Країни Заходу готові фактично визнати анексію Криму Російською Федерацією, але тільки якщо президент Володимир Путін виведе свої війська з окупованих районів Донбасу. З такою думкою виступив відомий російський політичний експерт Андрій Піонтковський, передають Патріоти України з посиланням на WikiLex.

Він підкреслив, що у відповідь на агресивну політику Путіна західні лідери зайняли мляву і оборонну позицію, а зняття санкцій ув'язується тільки з виконанням умов Мінських угод. Але, в них немає ні слова про Крим.

Піонтковський провів паралелі з Прибалтикою, яка була окупована СРСР за кримським зразком 1940 року. Захід не визнав цю окупацію, але більше 50 років закривав на неї очі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...