Телевізійники дізнались цікавинки про перше кохання "короля поп-музики" України

​Українському естрадному співакові Олегу Виннику приписують безліч романів зі знаменитостями, серед яких Оля Полякова і навіть російська балерина Анастасія Волочкова.

Однак його першим коханням стала найскромніша дівчина на курсі Канівського коледжу культури і мистецтв, у який артист вступив після школи. Про це проекту "Х-Фактор" розповів один із викладачів майбутньої знаменитості, повідомляють Патріоти України.

"Олег сидів у самому кінці другої партії", - згадав викладач, показавши продюсерам аудиторію коледжу.

"У нас дівчатка були красиві. І дивлюся, він так почав задивлятися на Таю, то ручку покладе, то... Ясна річ, що вони не могли так просто "ля-ля-ля-ля-ля-ля", - наголосив він.

За словами викладача, між учнями зав'язалася дружба, можливо, і більш серйозні відносини. "Вони жили в гуртожитку, можливо, там вже щось і було, я свічку не тримав", - додав він.

Що ж стосується зіркових романів Винника, його колега, український естрадний співак Павло Зібров, впевнений, що з балериною Волочковою у нього нічого не було.

"Дурість. Вони дружать з Настею Волочковою, відпочивали в Туреччині. Якби у Насті з ним щось було, я про це точно знав би", - впевнено заявив він.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...