​Тепер можна сказати: українські військові відбили у окупантів дві вулиці у Горлівці

Українські військові зайняли дві вулиці в селища Зайцеве, котре входить до складу міста Горлівка, де розміщено найпотужніше угруповання «ДНР» після Донецька

Українські військові на початку квітня зайняли дві вулиці в частково підконтрольної ЗСУ селищі Зайцеве - Жованке. Про це в своєму блозі розповів командир гуманітарного батальйону «Ангел» Олексій Смирнов, зазначають Патріоти України.

За словами місцевої мешканки, з якої Смирнов розмовляв, силовики захопили вулиці Маресьєва і Муравйова.

Можна припустити, що таке просування пов’язане з контратакуючими діями наших військових, і підпорядковані тактиці ведення вуличних боїв, зазначають Патріоти України. Адже, якщо не контратакувати ворога, втримати позиції набагато важче. Це як в боксі – на удар, треба наносити свій судар, а не тільки блокувати атаки супротивника. При цьому варто зазначити, що сили АТО дотримуються лінії розподілу, накресленої у Мінську, і беруть під контроль лише ті позиції, котрі мають належати українській стороні за умовами перемир’я. Як то промзона Авдіївки, наприклад. Та і Дебальцеве, до речі, теж. Так що нехай "московські гості" не розслабляються.

Нагадаємо, селище Зайцеве розділений на три частини: Жованку, центральне Зайцеве і Бахмутку. Частина Жованкі і вся Бахмутка знаходяться під контролем українських військових.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...