"Теперь пакт о ненападении в отношении Ахметова больше не действует" - Казарін про "примусовий викуп" активів олігарха в Криму

Очевидно у Ахметова закінчився "період взаєморозуміння" з Москвою, вважає журналіст.

Рінат Ахметов. Фото:http://www.radiosvoboda.org/a

В українського бізнесмена Ріната Ахметова закінчився "період взаєморозуміння" з Росією, саме тому так звана влада окупованого Криму заявила про "примусовий викуп" його підприємств. Про це в коментарі виданню Гордон заявив журналіст Павло Казарін. передають Патріоти України.

"Фраза "принудительный выкуп" означает национализацию или отжим собственности, когда собственник не желает добровольно продать свои предприятия. Так называемая власть Крыма отбирает собственность Рината Ахметова и представляет это как якобы легитимную процедуру. Видимо, у господина Ахметова закончился период взаимопонимания с Москвой", - заявив Казарін.

Він нагадав, що після анексії півострова були захоплені активи бізнесмена Ігоря Коломойського, а власність Ріната Ахметова, Дмитра Фірташа та Юрія Косюка не постраждала. На думку журналіста, це свідчення "пакту про ненапад", укладеного між українськими мультимільйонерами і Москвою, який "щодо Ахметова більше не діє".

"Еще в 2014-м в оккупированном Крыму сразу национализировали имущество группы "Приват" Коломойского. После все украинские бизнесмены, у которых были договоренности с Москвой в рамках некоего пакта о ненападении, смогли сохранить свои активы на полуострове.

Это относится к господину Фирташу (у которого на севере Крыма заводы), к господину Косюку (у которого сельскохозяйственные мощности на территории степного Крыма) и к господину Ахметову (у которого в разных районах Крыма сконцентрированы определенные активы). Думаю, теперь пакт о ненападении в отношении Ахметова больше не действует", - підсумував Казарін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...