"Теперь спокойно отпускаем в России дальние края": Анастасія Приходько пройшлась римою по Надії Савченко

Співачка вказала на різку зміну риторики нардепа після повернення в Україну з російської в'язниці.

Анастасія Приходько. Фото:ln.is

Відома українська виконавиця Анастасія Приходько написала вірш про народного депутата Надію Савченко. Вірш опубліковано на сторінці Приходько в Facebook, передають Патріоти України.

У поетичних рядках співачка вказала на різку зміну риторики нардепа після повернення в Україну з російської в'язниці і запропонувала їй повернутися на територію РФ.

Приводом для написання стало критичне висловлювання Савченко з приводу українських політиків. Нардеп заявила, що вони "виглядають, як жебраки в Європі". При цьому вона зазначила, що хоч президента РФ Володимира Путіна не люблять в світі, але у нього є підтримка громадян, тому з ним будуть рахуватися політики всіх країн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...