Тепер це диво паркується серед унітазів: Британський сантехнік зібрав у своїй майстерні літаючий мотоцикл (відео)

То не єдиний винахід від чарівника розвідного ключа і вантуса. У колекції британця є й інші вельми цікаві "іграшки".

Колин Ферз на ховербайке

Британський сантехнік-винахідник Колін Фьорз зібрав у себе в майстерні саморобний літаючий байк. Пристрій зроблено з рами і прикріпленими до неї двома пропелерами для парасейлінгу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. На Ховербайку винахідник зміг пролетіти кілька метрів. Судячи з відео байк практично некерований.

На Youtube-каналі Коліна є не тільки відео тестування винаходів, а їх у ентузіаста більше двох десятків, але і подкасти з майстерні.

Особливо ефектно виглядають його піротехнічні "іграшки".

Гармата, яка стріляє термітом

Пускова установка

реактивний карт

вогнемет

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...