Тепер у когось на Банковій може статись "розлад шлунку": У Відні застукали Кононенка за вечерею з міністром екології Януковича - ЗМІ

Зустріч Кононенка зі Злочевським відбувалася в ресторані Plachutta в самому центрі австрійської столиці.

Фото:FacebookНародний депутат від БПП Ігор Кононенко був помічений в ресторані у Відні в компанії колишнього міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського. Про це на своїй сторінці в Facebook написала кореспондент ТСН Ольга Василевська, інформують Патріоти України.

За її словами, зустріч відбувалася в недорогому ресторані Plachutta в самому центрі австрійської столиці.

"Поки кожен з нас із завмиранням серця стежив за подіями на Світлодарській дузі, ці двоє бухали і жартували. З видом господаря життя, Кононенко скаржився на "журналюг", які якось раз накинулися на нього в Раді. Свідки цієї зустрічі стверджують, що Кононенко був з невеликою валізкою", - написала Василевська.

Вона зазначила, що намагалася отримати коментарі про зустріч від Кононенка та Злочевського, проте обидва поки не відповіли.

Як відомо, 13 вересня Печерський райсуд зобов'язав Генпрокуратуру прийняти рішення про припинення розшуку Злочевського. 20 вересня ГПУ скасувала державний розшук колишнього міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...