"Теракты в России будут до тех пор, пока у власти в Кремле изверги", - Мирослав Олешко

У 1999 році ФСБ вже вбивали своїх громадян, приносячи невинні жертви заради приходу до влади Путіна.

На місці теракту в Беслані. Фото: Uznayvse.ru.

Відомий український блогер Мирослав Олешко заявив про те, що всі теракти, які сталися за останні десятиліття в Росії, неймовірним чином збіглися з цивільними мітингами непокори кремлівській владі. Про це він написав в своєму блозі, передають Патріоти України і цитують далі:

"ФСБ организовали #терракт в Питере. Не первый раз уже эта террористическая спецслужба убивает своих же граждан ради власти и продолжения своей войны в других странах. Все это чудным образом совпало с митингами простых граждан против кремлевской власти. В 1999 году ФСБ уже убивали своих граждан, невинные жертвы ради прихода к власти Путина. А затем был терракт в Норд Осте, который со слов убитой Путиным Анны Политковской так же был организован при поддержке ФСБ.

Организовывала Россия терракты в Украине: Харьков, где погиб ребенок, убийство Вороненкова, покушения на Геращенка... Этот список можно продолжать очень долго. Россию возглавляют педофилы, террористы, убийцы место которых на скамье подсудимых в Гааге. Мои соболезнования родным погибших. Помните россияне, кто вас убивает уже более 18 лет".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...