Теракт за прискореною процедурою: Ганапольський вказав на дивний момент у вибухах в пітерському метро

Вибух в пітерському метро повинен був стати головною темою в Росії, - але ніхто так і не взяв відповідальності за нього, от в голову і лізуть всякі думки про те, хто саме влаштував цей теракт і для чого він потрібен саме зараз.

Вибух в метро Санкт-Петербурга. Фото: ВКонтакте.

Журналіст Матвій Ганапольський зазначив, що ніхто не взяв на себе відповідальність за теракт в метро російського Санкт-Петербурга, що є нечастим в таких випадках. Про це йдеться в його блозі на "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"Минулого тижня відбулося багато подій. І головним, звичайно, було бомбардування американцями сирійської авіабази. Вважається, що Трамп показав себе "мужиком", та й Путін теж показав себе "мужиком", бо зі своїм найближчим другом Іраном він пояснив Трампу, що той майже дійшов, або навіть перетнув якусь червону лінію. Поки Трамп і Путін малюють червоні лінії, дещо майже зовсім забулося. А це дещо - найгучніший теракт останнього часу. теракт в Санкт-Петербурзькому метро", - зазначив журналіст.

Він додав, що вибух в пітерському метро повинен був стати головною темою в Росії.

"Ну, по-перше, ми повинні знати, хто це зробив і чому. По-друге, в контексті цього теракту треба було б обговорити національну політику Росії, бо якщо вважати, що теракт здійснив молодий хлопець, який приїхав з просторів колишнього СРСР і отримав російське громадянство за нинішньою прискореною процедурою, то слід запитати - а скільки ще терористів з колишніх союзних республік, зроблять громадянами Росії по цій же прискореній процедурі", - пише Ганапольський.

"Звичайно, Путін не проти, щоб його вимираючий електорат поповнювався нічого не розуміючою в російському житті, ледь знаючою російську мову, але вічно вдячною за російський паспорт, молоддю, але це особистий інтерес Путіна. А ось в чому тут інтерес Росії - так нікому і не відомо", - зазначив він.

Журналіст підкреслив, що практично нічого не відомо про хлопця, якого запідозрили в причетності до теракту в Пітері.

"Відомо тільки те, що після вибуху його розірвало на шматки. Ми знаємо, що його знайомі стверджують - він хотів вчитися і одружитися. А ще ми знаємо, що ніхто не взяв на себе відповідальність за цей теракт. Пам'ятаєте? Що б не трапилося в Росії, навіть якщо десь вибухає дитяча хлопавка, тут же якісь бородаті моджахеди беруть на себе відповідальність, хоча не мають до цього дитячого вибуху ніякого відношення. Цього разу - мовчання. А раз все так, то в голову лізуть всякі думки про те, хто саме влаштував цей теракт і для чого він потрібен саме зараз", - акценти овал Ганапольський.

"Звичайно, все забудеться, пройде ще пару тижнів і згадувати петербурзьке нещастя будуть тільки родичі загиблих. На це влада і розраховує", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....