На одеському курорті гинуть туристи, але про це мовчать, - Мирослав Олешко

На популярних одеських курортах, де щорічно відпочивають десятки тисяч туристів, немає необхідної інфраструктури, щоб захистити не тільки здоров'я, а й життя людей, вважає блогер Мирослав Олешко, передають Патріоти України. Наводимо повний текст його посту:

"Об этом не написали сегодня СМИ. Сегодня в Затоке Одесской области погиб мужчина, утонув в Черном море. Волны сегодня были огромные, поэтому потеряв даже сознание, утонуть не составит труда.

На фото его оплакивает жена и дочь. Возможно, его можно было бы спасти, но в Затоке нет спасателей на пляже. Оказать первую медицинскую помощь некому. Два года назад на этом же месте стояли вышки для спасателей, теперь их убрали.

Сколько ещё утонуло людей, но информация об этом не дошла до СМИ?

Неужели на Затоку выделяют такое маленькое количество средств, что бюджета не хватает для оплаты двух-трех десятков спасателей? Или почему отели, которые находятся прямо у пляжа, не нанимают спасателей за свой счёт?

Эту проблему стоит решать. Эта проблема обоходится значительно дороже денег - ценой жизни".

Нагадаємо, раніше у Затоці жорстоко відлупцювали хлопця на очах байдужих перехожих та поліції.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...